Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

UMCU gaat samenwerken met Maartenskliniek

Het Universitair Medisch Centrum Utrecht en de Maartenskliniek Woerden gaan intensief samenwerken op het gebied van reumazorg. Ze gaan samen onderzoek doen en gaan onderling kennis delen.

De Maartenskliniek biedt multidisciplinaire behandelprogramma's waarbij reumapatiënten leren omgaan met hun aandoening in het dagelijkse leven. In het Universitair Medisch Centrum Utrecht worden vooral complexere reuma-aandoeningen behandeld. Bovendien houdt het UMC zich bezig met onderwijs en onderzoek. In het kader van de samenwerking werken twee reumatologen uit Utrecht een dag in de week op de reumapolikliniek van Maartenskliniek in Woerden. De Utrechtse reumatologen draaien ook buiten werktijden diensten voor Woerden. (Zorgvisie - Annelies Vermeulen)

Lees ook:

Wim de Bie treedt af als voorzitter Sint Maartenskliniek
Sint Maartenskliniek wint Zorgvernieuwingsprijs
Reumapatiënt het beste af in Nederland

Administrator

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.