Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Abrona start bouw gezondheidscentrum

Stichting Abrona is begonnen met de bouw van een gezondheidscentrum en woonruimte voor cliënten in een woonwijk op het terrein nabij Zeist op de Utrechtse Heuvelrug. De zorgaanbieder voor mensen met een verstandelijke beperking bouwt ook woningen die bestemd zijn voor de reguliere verkoop en verhuur.

De fundering wordt gelegd voor het centrum waar in de toekomst alle zorgondersteunde diensten worden aangeboden. Aanvankelijk zal het gezondheidscentrum zijn diensten leveren aan de cliënten van Abrona. Later wordt het centrum ook toegankelijk voor de nieuwe bewoners van de woonwijk: ‘Sterrenberg’. Het centrum zal volgens de planning toegankelijk zijn vanaf juni 2010. De nieuwbouw is bewoonbaar vanaf september 2010. (Zorgvisie - Nico van Wijk)

Lees ook:

Bussemaker: 'Extramuralisering geen probleem'
Zorgboerderijen bezorgd om financiering
Woonzorgproject Charis daagt VWS
Uitstel fusie Amerpoort en Sherpa

Administrator

Of registreer u om te kunnen reageren.