Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Greet Prins nieuwe bestuurder bij Philadelphia

Greet Prins is per 1 april benoemd tot bestuurder van Philadelphia. Zij volgt Espria bestuursvoorzitter Bram Troost op die na het aftreden van bestuurder Frits Brink de zaken tijdelijk heeft waargenomen.
Greet Prins nieuwe bestuurder bij Philadelphia

Prins heeft ruim 25 jaar managementfuncties vervuld zowel bij private als publieke organisaties waaronder de laatste zes jaar bij het UWV als directeur Vernieuwing. Bij Philadelphia krijgt zij de regie over de uitvoering van het omstreden herstelplan dat van Philadelphia weer een financieel gezonde organisatie moet maken. (Zorgvisie – Jolande den Hollander)

Lees ook:

Philadelphia voert omstreden herstelplan door
VGN moet stelling nemen tegen Philadelphia’
Bestuur Philadelphia poetste jaarcijfers op
Zorgbestuurder Frits Brink vertrekt bij Philadelphia

Administrator

Of registreer u om te kunnen reageren.