Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Opstelten toezichthouder bij Oogziekenhuis

Oud-burgemeester en VVD-partijvoorzitter Ivo Opstelten is benoemd tot lid van de raad van toezicht van het Oogziekenhuis Rotterdam. Opstelten volgt de heer Emsing op die vorig jaar september is afgetreden.
Opstelten toezichthouder bij Oogziekenhuis

De huidige burgemeester van Rotterdam Ahmed Aboutaleb opent vandaag het Rotterdams Oogheelkundig Instituut (ROI). Het instituut herbergt sinds vorige maand de onderzoeksactiviteiten van het Rotterdamse oogziekenhuis. Het ROI is een ondersteunend en uitvoerend expertisecentrum voor oogheelkundig klinisch wetenschappelijk onderzoek. Voorafgaand aan de opening is er in Het Oogziekenhuis een symposium over onderzoek in samenwerking met wetenschappelijke partners. (Zorgvisie - Jolande den Hollander)

Lees ook:

Oogbus van Oogziekenhuis wint Innovatieprijs
Oogzorgnetwerk wil flink uitbreiden
Het Oogziekenhuis wint NVTG BouwAward

Administrator

Of registreer u om te kunnen reageren.