Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Van de Logt naar Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis

Guido van de Logt wordt per 1 mei lid van de raad van bestuur van het Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen. Hij vertrekt op 23 april als algemeen directeur bij revalidatiecentrum Groot Klimmendaal in Arnhem. Hier heeft hij zes jaar gewerkt.
Van de Logt naar Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis

Volgens het revalidatiecentrum heeft er tijdens het bestuur van Van de Logt een grote cultuuromslag plaatsgevonden. "De medewerkers voelen dat ze deel uitmaken van de organisatie, wat heeft geresulteerd in een enorme dynamiek. Daar is Groot Klimmendaal hem erg dankbaar voor." (Zorgvisie - Annelies Vermeulen)

Lees ook:

Nieuwe bestuursvoorzitter voor Canisius-Wilhelmina
Piet-Hein Buiting interim-bestuurder Canisius-Wilhelmina

Administrator

Of registreer u om te kunnen reageren.