Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Erik Laarhoven in bestuur ggz Rivierduinen

De raad van toezicht van de ggz-organisatie Rivierduinen heeft met ingang van 1 juni 2009 Erik Laarhoven benoemd tot lid van de raad van bestuur. Dat meldt vakblad Zorgmarkt. Laarhoven, nu nog concerncontroller bij Rivierduinen, volgt Rob Maas op, die met pensioen gaat.

Binnen de raad van bestuur gaat Laarhoven zich vooral bezig houden met financiën en vastgoed. De afgestudeerd bedrijfseconoom is sinds 2002 werkzaam bij Rivierduinen en haar voorganger de Rijngeest Groep. Daarvoor bekleedde hij diverse financiële en bedrijfseconomische functies in het Spaarne Ziekenhuis in Haarlem en Heemstede. (Zorgvisie - Wouter van den Elsen)

 

Administrator

Of registreer u om te kunnen reageren.