Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Holtslag is nieuwe voorzitter raad van toezicht MCH

Jan Willem Holtslag is benoemd als voorzitter van de raad van toezicht van het Medisch Centrum Haaglanden (MCH). Sinds november 2007 is Holtslag al lid van de raad, waarvoor hij eind mei 2009 is benoemd als voorzitter.
Holtslag is nieuwe voorzitter raad van toezicht MCH

Holtslag werkte eerder als raadsadviseur bij het ministerie van Algemene Zaken en als secretaris-generaal bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Zijn huidige functie naast het voorzitterschap van de raad van toezicht van het MCH is die van adviserend lid van de Wetenschappelijk Raad voor het Regeringsbeleid. (Zorgvisie – Nico van Wijk)

Lees ook:

Charles Evers bestuurder Medisch Centrum Haaglanden
Groene Hart Ziekenhuis onder vuur om businessclub
Toezicht zonder tunnelvisie
Bruijnzeel wordt toezichthouder bij Sint Lucas Andreas

Administrator

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.