Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

In beroep tegen NMa-besluit Zeeuwse ziekenhuizen

De Lokale Partij Vlissingen is in beroep gegaan tegen het NMa besluit over de Zeeuwse ziekenhuizen. De NMa gaf het Ziekenhuis Walcheren in Vlissingen en de Oosterscheldeziekenhuizen in Goes eind maart toestemming om te fuseren.

De LPV heeft nu een beroepschrift bij de rechtbank in Rotterdam ingediend. Dat schrijft de Provinciale Zeeuwse Courant. De LPV wil dat er in Vlissingen een volwaardig ziekenhuis blijft bestaan, inclusief de al gesloten afdeling gynaecologie. De termijn waarin beroep kan worden aangetekend tegen het NMa-besluit loopt op 6 mei af. (Zorgvisie - Carina van Aartsen)

Lees ook:

NVZ onderzoekt NMa-besluit Zeeuwse fusie
'NMa geeft Zeeuwse ziekenhuizen groen licht'
Zeeuwse ziekenhuizen mogen nog niet fuseren
Weer uitstel Zeeuwse ziekenhuisfusie
Fusie Zeeuwse ziekenhuizen gaat door
Lessen in fuseren

Administrator

Of registreer u om te kunnen reageren.