Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Van Rijn nieuwe voorzitter raad van toezicht Espria

Martin van Rijn is vanaf vrijdag de nieuwe voorzitter van de raad van commissarissen van Espria, een samenwerkingsverband tussen woningcorporatie Woonzorg Nederland en zorgaanbieders Philadelphia en Evean. Hij volgt Elco Brinkman op, maakten de betrokken organisaties bekend.
Van Rijn nieuwe voorzitter raad van toezicht Espria

De 53-jarige Van Rijn is voorzitter van de raad van bestuur van PGGM en heeft zijn sporen verdiend in de wereld van volkshuisvesting, financiën, binnenlands bestuur en zorg. "Het zal in de toekomst steeds meer nodig zijn om wonen en zorg te combineren. Graag help ik Espria om daar een duurzame invulling aan te geven'', aldus de kersverse voorzitter. (ANP)

Lees ook:

Van Rijn wordt bestuursvoorzitter PGGM
Spanningen bij Espria-dochter Kruiswerk West-Veluwe
Commissarissen Philadelphia slaan terug

Administrator

Of registreer u om te kunnen reageren.