Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Klink benoemt nieuwe bestuursleden ZonMw

Minister Ab Klink van Volksgezondheid heeft Marcel Levi benoemd tot vice-voorzitter van het bestuur van ZonMw en Christine Mummery tot lid van het bestuur. De minister deed de benoemingen in samenwerking met het Algemeen Bestuur van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk onderzoek. Binnenkort wordt nog een derde bestuurslid benoemd.
Klink benoemt nieuwe bestuursleden ZonMw

Levi is sinds 2000 hoogleraar Inwendige Geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam en internist en hoofd van de afdeling Inwendige Geneeskunde van het Academisch Medisch Centrum. Mummery werkt als hoogleraar ontwikkelingsbiologie bij de afdeling Anatomie en Embryologie in het Leids Universitair Medisch Centrum. Mummery is bekend om haar stamcelonderzoek naar het hart.

ZonMw

ZonMw is een overheidsorganisatie die werkt aan het in de praktijk brengen van wetenschappelijk onderzoek, ondermeer door het subsidiëren van zorginnovaties. (Zorgvisie - Nico van Wijk)

Lees ook:

Geen lucht voor innovatie bij zorginkoop 2009
Pauline Meurs voorzitter ZonMw
Scriptieprijzen innovaties in de zorg zijn uitgereikt

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    William D.(Bill) Hermsen.Dordrecht.NL

    Van HARTE !
    Veel Succes en ik ben heel benieuwd naar de Zorginnovaties.

Of registreer u om te kunnen reageren.