Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Heleen Dupuis getipt als voorzitter VGN

Heleen Dupuis wordt de nieuwe voorzitter van de Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN) als de algemene ledenvergadering daar op 11 september mee instemt.

Het VGN-bestuur draagt ethica en VVD-senator Dupuis voor als opvolger van Hans Ouwerkerk. Dat meldt Skipr. De voormalige burgemeester van Almere en Groningen neemt afscheid op 29 september tijdens een VGN-congres over de kwaliteit en professionaliteit van het werk in de gehandicaptenzorg en legt per november officieel zijn functie neer. Inleiders op het congres zijn onder anderen Doekle Terpstra, voorzitter van de HBO-raad en Hans Adriaansens, dean van de Roosevelt Academy in Middelburg. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen)

Lees ook:

Jopie Nooren neemt afscheid als directeur van de VGN
Hans Bruning nieuwe directeur VGN
VGN helpt bij stopzetten zorg gehandicapten
'VGN moet stelling nemen tegen Philadelphia'

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    William D.(Bill) Hermsen.Dordrecht.NL

    Een prima keus van de VGN om Heleen Dupuis voor te dragen als voorzitter van de VGN. Zelf volg ik Heleen Dupuis al jaren en luister graag naar haar als ze op de Radio en/of TV is. Alvast Veel Succes Heleen.

Of registreer u om te kunnen reageren.