Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Toezicht Vitras/CMD compleet met Anton Westerlaken

De raad van toezicht van thuiszorgorganisatie Vitras/CMD is compleet. Anton Westerlaken is benoemd als voorzitter.
Toezicht Vitras/CMD compleet met Anton Westerlaken

Vanaf begin augustus bestaat de raad verder uit Daniëlla Buis, Erwin Capitain, Lex van den Ham en Ton Strien. De nieuwe raad van toezicht brengt bestuurders, accountants, adviseurs en beleidsmedewerkers samen bij Vitras/CMD. Het vroegere onderdeel van Meavita Nederland is in februari dit jaar losgekoppeld van het noodlijdende moederbedrijf. Sinds die tijd werkt Vitras/CMD aan het voortbestaan van de zelfstandige stichting.

Anton Westerlaken

Voorzitter Westerlaken was eerder voorzitter van de christelijke vakbond CNV. In 1999 was Westerlaken de bestuursvoorzitter van gehandicaptenzorgaanbieder ’s Heeren Loo. Sinds november 2007 is de nieuwe voorzitter van de raad van toezicht van Vitras/CMD ondermeer bestuurder van het Erasmus Medisch Centrum. Westerlaken is verder actief als commissaris en toezichthouder bij vele organisaties. (Zorgvisie – Nico van Wijk)

Lees ook:

TSN rectificeert advertentie over Vitras/CMD
Vakbond wijst sociaal plan Vitras/CMD af
NZa behandelt steunaanvraag Vitras/CMD
Eigen epd, Erasmus MC

Administrator

Of registreer u om te kunnen reageren.