Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Zorgorganisatie start ontslagprocedure bestuurder

Stichting Nieuwebrug heeft directeur-bestuurder Adri de Later eind juli op non-actief gesteld, meldt het Brabants Dagblad. Dit om te voorkomen dat de ouderenzorgorganisatie rode cijfers moet schrijven aan het eind van het jaar.

De ontslagprocedure van De Later is begonnen. Verder zijn drie leden van de raad van toezicht opgestapt. Ed van Cortenberghe is door de voorzitter van de raad van toezicht benoemd als bestuurder ad interim. Nieuwebrug heeft woonzorgcentra in Den Bosch, Kerkdriel, Ammerzoden en Zaltbommel. (Zorgvisie – Nico van Wijk)

Lees ook:

Bestuurscrisis Zorgcentrum Oldenhaghen
Omstreden neuroloog op non-actief gesteld
‘Medewerkers mogen trots zijn op De Zorgboog’

Administrator

Gerelateerde tags

Eén reactie

  • no-profile-image

    anoniempje

    Word tijd dat dit bij ons (wwz-marienstaete-valent) ook opgestart wordt. maar met onze slappe rvt hoef je niks te verwachten!

Of registreer u om te kunnen reageren.