Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Rinus van Riel interim bestuurder Zaans Medisch Centrum

Rinus van Riel is benoemd tot lid van de raad van bestuur ad interim van het Zaans Medisch Centrum.
Rinus van Riel interim bestuurder Zaans Medisch Centrum

In de interim-opdracht van Van Riel ligt het accent op het verbeteren van de financiële prestatie van het ziekenhuis. Ook moet Van Riel voor de herontwikkeling van de ziekenhuislocatie en nieuwbouw van het Zaans Medisch Centrum mogelijke allianties met marktpartijen uitwerken. (Zorgvisie - Wouter van den Elsen)

Lees meer:

Van Riel interim-bestuurslid Amphia

2 reacties

  • no-profile-image

    Arend Visser

    Van harte proficiat Rinus. Sterkte en succes daar. Gaat ongetwijfeld goedkomen.

  • no-profile-image

    William D.(Bill) Hermsen.Dordrecht.NL

    Van Harte gefeliciteerd met je benoeming tot Lid v/d RvB van het Zaans Medisch Centrum. Rinus van Riel kende ik als lid v/d/ RvB a.i. van het Amphia Ziekenhuis Breda/Oosterhout.Een goede Econoom met een heldere en duidelijke visie & een transparante kerel .Veel succes met o.a. de Marktwerking in de Zorg.

Of registreer u om te kunnen reageren.