Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

De Zorgcirkel neemt Saenden over

De raden van bestuur van Woonzorgcentrum Saenden uit Zaandam en Stichting De Zorgcirkel in Purmerend tekenden donderdag 14 oktober om 13.00 uur een intentieverklaring die per 1 januari 2011 moet resulteren in een juridische fusie waarbij Saenden zal opgaan in De Zorgcirkel.
De Zorgcirkel neemt Saenden over

Saenden heeft 95 bewoners en ongeveer 75 medewerkers. Het wordt voor kleine zorgorganisaties steeds lastiger om op maatschappelijk verantwoorde wijze zorg en wonen voor ouderen te exploiteren en de continuïteit ervan te garanderen. Door de fusie met De Zorgcirkel kiest Saenden voor een grotere organisatie die gezonde bedrijfsvoering heeft bewezen. Cliëntenraden en ondernemingsraden van beide organisaties hebben een positief advies gegeven voor de voorgenomen fusie. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

Rechter verbiedt Zorgcirkel directeur te ontslaan
Fusiepartners Zorgcirkel staan voor de rechter

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.