Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Hoefsmit bestuurder Integraal Kankercentrum Nederland

Het Overgangsbestuur van IKCN heeft deze week besloten Norbert Hoefsmit te benoemen tot bestuurder van IKCN. IKCN is de nieuw opgerichte stichting waarin zeven van de acht integrale kankercentra van Nederland per 1 januari 2011 fuseren.
Hoefsmit bestuurder Integraal Kankercentrum Nederland

Hoefsmit start op 1 januari 2011 in zijn nieuwe functie. Per 1 november aanstaande begint hij echter al met een verkenning van de nieuwe fusieorganisatie en een kennismaking met de belangrijkste stakeholders op oncologiegebied in Nederland.

Hoefsmit

Norbert Hoefsmit is in de afgelopen twintig jaar als interim-bestuurder betrokken geweest bij een aantal complexe verandertrajecten in de zorg. Hij heeft ervaring opgedaan in onder meer strategische heroriëntaties, fusie- en samenwerkingsvraagstukken en bedrijfsvoeringvraagstukken in de zorg. Zijn expertise omvat zowel de eerste- als tweedelijns zorg. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

Hoefsmit: IJsselmeerziekenhuizen is rendabel
Oncologen willen minder kankerzorg
IJsselmeerziekenhuizen uit rode cijfers

Zorgvisie Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws met de gratis Zorgvisie e-mailnieuwsbrief.

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.