Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Eerste Kamer beslist volgende week over behandeling epd-wet

De Eerste Kamer zal volgende week dinsdag beslissen of de epd-wet als controversieel moet worden gezien en, vanwege de val van het kabinet, op de lange baan moet worden geschoven. Een demissionair kabinet mag alleen ‘op de winkel passen’.
Eerste Kamer beslist volgende week over behandeling epd-wet

De epd-wet ligt nu ter behandeling in de Eerste Kamer. Op 22 maart staat er een rondetafelgesprek gepland met deskundigen over het epd. Als de Eerste Kamer volgende week dinsdag beslist dat het wetsvoorstel controversieel is, komt deze bijeenkomst te vervallen. (ICTzorg – Mario Gibbels)

Lees ook:

KNMG bestrijdt ‘onveiligheid’ epd
'Misbruik epd kinderspel door slecht toezicht'
Week 3: Op naar het EPD

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Of registreer u om te kunnen reageren.