Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Peter Wiggers nieuwe voorzitter toezicht Westfriesgasthuis

De raad van toezicht van het Westfriesgasthuis te Hoorn heeft onlangs Peter Wiggers benoemd tot voorzitter. Wiggers maakt sinds januari 2008 deel uit van de raad van toezicht. Hij volgt Hugo Snoekc op, die de laatste acht jaar voorzitter was.
Peter Wiggers nieuwe voorzitter toezicht Westfriesgasthuis

Wiggers is directeur van Koninklijke Capi-Lux Holding BV, een internationale keten van electronicawinkels op luchthavens. Daarnaast heeft hij brede ervaring in het internationale bedrijfsleven, onder meer in de directie van Charles Vögele en Aldi. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn)

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Of registreer u om te kunnen reageren.