Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Claudia Pronk wordt bestuurslid Medial

Claudia Pronk is per september 2010 benoemd tot nieuw bestuurslid van Medial, medisch-diagnostische laboratoria in Hoofddorp en Haarlem.
Claudia Pronk wordt bestuurslid Medial

Pronk is klinisch chemicus en momenteel hoofd van het Klinisch Chemisch Laboratorium van het Gemini Ziekenhuis te Den Helder en directeur van de stichting Artsenlaboratorium en Trombosedienst Kop van Noord-Holland en Texel.

Jaap Dijkman

Al eerder was de arts Jaap Dijkman benoemd tot voorzitter van de Raad van Bestuur. De vacatures zijn ontstaan doordat Jo Gorgels, algemeen directeur, in de loop van 2010 de pensioengerechtigde leeftijd bereikt. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn / Twitter)

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.