Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Doorstart voor Prismant en Walvis ConsultingGroep

De adviesbureaus Prismant en Walvis ConsultingGroep maken per 1 april 2010 een doorstart. Prismant gaat verder onder Kiwa Prismant en Walvis ConsultingGroep gaat door onder de eigen naam. CC Zorgadviseurs liet al eerder weten dat zij zijn doorgestart onder dezelfde naam.
Doorstart voor Prismant en Walvis ConsultingGroep

Begin dit jaar kwamen de drie gefuseerde bedrijven in de financiële problemen. 2009 Werd afgesloten met een verlies van circa drie miljoen euro. Daarop werd surseance van betaling aangevraagd en de instellingen, die in 2008 fuseerden, besloten begin 2010 los van elkaar verder te gaan. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn / Twitter)

Lees ook:

Prismant maakt doorstart als onderdeel van Kiwa
Veel belangstelling voor doorstart Prismant
Prismant staat onder surseance van betaling

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.