Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Imtech sleept voor miljoenen aan orders binnen in de zorg

Technische dienstverleningsreus Imtech heeft nieuwe oders binnen gehaald in de Nederlandse zorgsector ter waarde van ruim 22 miljoen euro.
Imtech sleept voor miljoenen aan orders binnen in de zorg

Imtech is als technologiepartner betrokken bij de multidisciplinaire technologische upgrading van de afdeling Diagnostiek in het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. Ook verzorgd Imtech technologische renovatie van operatiekamers in het AMC in Amsterdam, het Atrium ziekenhuis in Heerlen en het Reinier de Graaf ziekenhuis in Delft. Daarnaast voert het bedrijf specifieke technologische renovaties uit in het Bronovo ziekenhuis in Den Haag en het Emma Kinderziekenhuis (locatie AMC) in Amsterdam. Tenslotte doet het bedrijf de upgrading en renovatie van de complete technologie in het verzorgingshuis Sancta Maria in Zevenbergen.

Technologie

René van der Bruggen, CEO Imtech: “Technologie wordt in de zorg steeds belangrijker. De zorg staat immers voor de immense uitdaging om bij een toenemende zorgvraag als gevolg van vergrijzing steeds efficiënter en goedkoper te werken. De exploitatiekosten moeten omlaag, de beheersbaarheid beter, het onderhoud professioneler. Bovendien neemt het belang van ICT snel toe. De combinatie van elektrotechniek, ICT en werktuigbouw vormt hét antwoord van Imtech op de kosten- en beheersproblematiek in de zorg”. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)Lees meer:

Medische sector redding van technologie nodig
NVKF: Kwaliteitswaarborg medische technologie in de Zorg
Tip 18: Gebruik technologie voor klantenbinding

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.