Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Agnes Kant blijft zich inzetten voor de thuiszorg

Tijdens het laatste optreden van SP-politica Agnes Kant in de Tweede Kamer gisterenavond gaf zij aan zich ook in de toekomst te zullen blijven inzetten voor de zorg. Kant vroeg en kreeg gisterenavond steun voor haar initiatiefwet om de Wmo aan te passen.
Agnes Kant blijft zich inzetten voor de thuiszorg

“Het is mooi dat ik mijn twaalfjarige lidmaatschap van de Tweede Kamer vandaag kon afsluiten met een verdediging van mijn wetsvoorstellen voor een menselijker thuiszorg”, aldus Kant. “De zorg in het algemeen, de verpleeghuiszorg en de thuiszorg in het bijzonder gingen en gaan mij zeer aan het hart. De politieke strijd voor de noodzakelijke verbeteringen en voor het tegengaan van ontmenselijking in de zorg vormt een rode draad in mijn politieke tijd in de Tweede Kamer. Die betrokkenheid zal echt niet eindigen met het beëindigen van het lidmaatschap van de Tweede Kamer.” (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

Agnes Kant krijgt prijs gehandicaptenraad
Agnes Kant wil crisismanager voor thuiszorg
Thuiszorgspotje SP wint Ster Gouden Loeki

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.