Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Aleid Wolfsen nieuwe voorzitter toezicht EFP

Aleid Wolfsen is met ingang van medio april de nieuwe voorzitter van de raad van toezicht van het Expertisecentrum Forensische Psychiatrie (EFP). Hij volgt hiermee Harry Borghouts op die na acht jaar zijn functie neerlegt.
Aleid Wolfsen nieuwe voorzitter toezicht EFP

Aleid Wolfsen is sinds 1 januari 2008 burgemeester van Utrecht. Daarvoor zat hij sinds mei 2002 voor de PvdA in de Tweede Kamer. Voordat hij begon aan zijn politieke carriere, werkte hij voor de rechtbank. Daar was hij onder andere actief als hoofd griffie, parketsecretaris en rechter. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn / Twitter)

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Of registreer u om te kunnen reageren.