Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

B en W Zierikzee: ‘Kwaliteit Admiraal De Ruyter is goed’

Er is geen reden om ongerust te zijn over de operatiekamers in het ziekenhuis in Zierikzee. Dat is de strekking van de antwoorden van het college van B en W van de gemeente Zierikzee op vragen van de PvdA-fractie. Dat meldt het regionale dagblad PZC vandaag.
B en W Zierikzee: ‘Kwaliteit Admiraal De Ruyter is goed’

De PvdA-fractie had vragen gesteld omdat de toekomst van de operatiekamers onduidelijk is. Het college schrijft volgens het dagblad dat er tot op heden geen twijfel is dat het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis, locatie Zierikzee, de maximaal haalbare invulling krijgt om patiënten zo goed mogelijk te bedienen. Dagbehandeling en poliklinische operaties zullen - zo schrijft het college - in elk geval deel blijven uitmaken van het aanbod in Zierikzee. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

Zeeuwse twist om dottercentra
Zeeuwse ziekenhuizen willen fusie versnellen
Toezicht Admiraal De Ruyter complaat
Zeeuwse ziekenhuizen heten 'Admiraal De Ruyter'

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Of registreer u om te kunnen reageren.