Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Hartpatiënten Heerlen kijken zonder problemen naar finale

Onder toezicht van drie cardiologen hebben zondag twintig hartpatiënten in Heerlen gekeken naar de finale van het WK voetbal. Inclusief familie waren er in totaal veertig personen. Dat heeft een woordvoerder van het Atrium ziekenhuis gemeld.
Hartpatiënten Heerlen kijken zonder problemen naar finale

Geen van de hartpatiënten had ergens last van. “Maar iedereen was na de wedstrijd wel erg teleurgesteld”, stelt de woordvoerder.

Het Atrium ziekenhuis had het initiatief genomen om hartpatiënten onder toezicht van de cardiologen naar de wedstrijd te laten kijken. Bij eerdere wedstrijden die hartpatiënten onder toezicht konden kijken in het ziekenhuis zelf, was nauwelijks belangstelling. Daarom was het Atrium ziekenhuis uitgeweken naar een restaurant in de buurt. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn / Twitter)

Lees ook:

WK voetbal kijken in de ambulance
Hartpatiënten niet naar Atrium MC tijdens WK

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.