Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Patrick Knapen wordt bestuurslid GGZ Westelijk Noord-Brabant

Patrick Knapen is per 1 november 2010 door de raad van toezicht benoemd tot het nieuwe bestuurslid van de GGZ Westelijk Noord-Brabant.
Patrick Knapen wordt bestuurslid GGZ Westelijk Noord-Brabant

Knapen is psychiater en sinds 1990 praktijkhouder en medeoprichter van de Psychotherapiepraktijk Eindhoven Centrum. In de loop der jaren deed hij op diverse terreinen bestuurlijke ervaring op en hij maakt sinds zes jaar deel uit van het hoofdbestuur van de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie waarvan hij momenteel vice-voorzitter is.

Raad van bestuur

Met zijn benoeming bestaat de raad van bestuur per 1 november aanstaande uit drie leden: tijdelijk bestuursvoorzitter Martin van Rooijen, Sus de Backer, verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering en tot slot Patrick Knapen, verantwoordelijk voor de patiëntenzorg.

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Of registreer u om te kunnen reageren.