Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Jessica Bruijnincx bestuurssecretaris van De Hartekamp

Jessica Bruijnincx is op 15 augustus aangetreden bij De Hartekamp Groep als bestuurssecretaris en manager van de dienst Bestuursondersteuning, Marketing en Communicatie. Sinds 2008 heeft zij de functie van secretaris van de raad van bestuur vervuld bij Vilans, Kenniscentrum voor langdurende zorg.
Jessica Bruijnincx bestuurssecretaris van De Hartekamp

Ervaring

In de jaren daarvoor was zij projectmedewerker ten behoeve van diverse projecten in de gehandicaptenzorg ondermeer als Kernteamlid van het Zorg voor Beter project Vrijheidsbeperkende Maatregelen. Met die ervaring in en kennis van de gehandicaptensector gaat zij nu bijdragen aan de veranderkoers en kwaliteitsverbetering in De Hartekamp Groep. (Zorgvisie – Berber Bast)

Berber Bast

chef redactie Zorgvisie
Bekijk profiel

Of registreer u om te kunnen reageren.