Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Cees Verouden vertrekt bij ZuidZorg

Cees Verouden vertrekt per 1 maart 2011 bij zorgorganisatie Zuidzorg als voorzitter van de raad van bestuur. Dat maakt hij vandaag binnen de organisatie bekend.
Cees Verouden vertrekt bij ZuidZorg

Inmiddels heeft de raad van toezicht voorbereidingen in gang gezet voor de opvolging. Verouden zal na zijn vertrek nog een aantal dagen per week als adviseur aan ZuidZorg verbonden blijven.

Loopbaan

Na een loopbaan van vijftien jaar als organisatieadviseur en directeur vastgoed, kwam hij terecht in de zorg. Eerst in een directiefunctie bij De Donksbergen en later als directeur van Kruiswerk De Kempen. In 1997 ontstond uit een fusie tussen gezinszorg Dommelstreek en het Centrum voor Maatschappelijke Dienstverlening Geldrop-Nuenen, Thuiszorg Kempenstreek, waarvan hij voorzitter van de raad van bestuur werd. In 2003 volgde de fusie met Thuiszorg Eindhoven. In de afgelopen jaren werkte hij samen met collega’s aan een vooruitstrevende zorgorganisatie met vierduizend medewerkers.

Nevenfuncties

Verouden is lid van tal van commissies en besturen, onder meer het College Arbeidszaken, Onderhandelingsdelegatie cao VVT, Pensioenraad van het PFZW, Stichting A+O VVT en stichting Dr. Swaakprijs. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

4 reacties

 • no-profile-image

  Respect

  Top bestuurder.
  Laat het linkse gepeupel maar morren. Als jij het niet zo had neergezet hadden die z... helemaal geen werk gehad.
  Go on get a life.

 • no-profile-image

  piet

  Vraag het de uitvoerende medewerkers
  Goud aan de buitenkant ........aan de binnenkant
  Niet vragen aan al die te dure kantoorjuffies die anders na een reorganisatie met eindhoven buiten de boot zouden zijn gevallen
  Ze zitten warm !!!!!!!

 • no-profile-image

  jwz

  Hij heeft een goude tent neergezet. Als een van e meest gezonde zorginstellingen van Nederland. Ze zullen je missen bij Zuidzorg!!

 • no-profile-image

  jan

  Met andere woorden je wilde jezelf profileren
  Kwam niet uit een zorgwereld
  en ambieerde nevenfuncties
  Ga aub zonder oprotpremie weg

Of registreer u om te kunnen reageren.