Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Florent Vlak weg bij Vivium Zorggroep

Florent Vlak treedt op 1 februari terug als bestuursvoorzitter van Vivium Zorggroep. Dat blijkt uit een persbericht van de zorgorganisatie. Vlak is een kleine dertig jaar werkzaam geweest als directeur en bestuurder van Vivium Zorggroep.
Florent Vlak weg bij Vivium Zorggroep

Godfried Verkerk, nu lid van de raad van bestuur, volgt Vlak op als bestuursvoorzitter.
Vlak acht na de vele jaren bij Vivium Zorggroep nu het moment aangebroken om het stokje over te dragen. Hij blijft na zijn terugtreden nog wel enige tijd beschikbaar om een goede overdracht te waarborgen.

Nieuwe bestuurder

Vanaf 1 februari bestaat de raad van bestuur uit de nieuwe bestuursvoorzitter Verkerk en bestuurslid Rinus Doeser. Vivium Zorggroep levert in de Gooi- en Vechtstreek diensten op het gebied van woon- en thuiszorg. Bij Vivium Zorggroep zijn zo'n vierduizend medewerkers en twaalfhonderd vrijwilligers actief. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

Innovatie brengt rust bij Vivium Zorggroep
Salariskorting Vivium geldt niet voor verpleging
Vivium eist loonoffer van thuiszorgmedewerkers

Of registreer u om te kunnen reageren.