Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Ab Klink toezichthouder Rode Kruis Ziekenhuis

Ab Klink wordt lid van de raad van toezicht van het Rode Kruis Ziekenhuis.
Ab Klink toezichthouder Rode Kruis Ziekenhuis

Ab Klink leidt de adviespraktijk voor de Nederlandse zorgmarkt bij strategisch adviesbureau Booz & Company. Sinds 1 september 2011 heeft hij een aanstelling als hoogleraar zorg, arbeidsmarkt en politieke sturing aan de Vrije Universiteit van Amsterdam.

Klink

"De grote betrokkenheid bij de zorg van Ab Klink behoeft geen nadere toelichting", zegt Gerard Visser, voorzitter van de raad van toezicht van het Rode Kruis Ziekenhuis. "Zowel analytisch en beleidsmatig, als met zijn hart, zet hij zich al jaren in voor de kwaliteit en betaalbaarheid van de gezondheidszorg in Nederland. In de huidige tijd komt dit bijzonder goed van pas." (Zorgvisie - Annelies Vermeulen)

Lees ook:

Ab Klink in adviesraad Alares
Ab Klink nieuwe voorzitter raad van toezicht VitaValley
Ab Klink naar adviesbureau Booz&Company

Annelies Vermeulen

2 reacties

 • no-profile-image

  adje rem

  Welke minister heeft dat niet gedaan ?? In bovenstaand geval moest Klink afgaan op medici-specialisten . Ook weeralarmen pakken bijna altijd gunstig uit. WEES BLIJ !!! De J.S.F. is nog steeds veel duurder en legt het in de toekomst af tegen de drones.Tel uit uw verlies HUUBKE.Ook onze zeesoldaten vermaken zich meer in DEN HELDER dan aan boord van koopvaardijschepen in de Somalische Golf??Geldverspilling is van alle tijden.
  De vraag is : kan Klink al deze banen goed mannen of dreigt nu eindelijk een burnout??

 • no-profile-image

  HUUBKE

  HOPELIJK DOET HIJ DAN OOK GEEN ONVERANTWOORDELIJKE UITGAVEN NET ALS BIJ DE MEXICAANSE GRIEP

Of registreer u om te kunnen reageren.