Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

De Stadsbrug winnaar NIMA Zorgprijs 2011

De Stadsbrug is uitgeroepen tot winnaar van de NIMA Zorgprijs 2011. De NIMA Zorgprijs gaat naar de zorgorganisatie die het meest succesvol is in het opzetten en uitvoeren van marketing in de gezondheidszorg.
De Stadsbrug winnaar NIMA Zorgprijs 2011

De Stadsbrug is een samenwerkingsproject dat mensen ondersteunt die een nieuw project, bedrijf of voorziening willen starten. De andere genomineerden waren VGZ Zorghulp en Indigo. Volgens de jury creëert De Stadsbrug niet alleen waarde voor haar cliënten, maar ook voor de maatschappij. (Zorgvisie - Annelies Vermeulen)

Lees ook:

Brijder Verslavingszorg wint NIMA Marketing Gezondheidszorgprijs
NIMA duikt op zorgmarketing
Instellingen winnen marketingprijs NIMA

Annelies Vermeulen

Of registreer u om te kunnen reageren.