Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

ABN Amro stelt toekomst GGZ WNB veilig

GGZ Westelijk Noord-Brabant (GGZ WNB) is van de ondergang gered. ABN Amro besloot om de organisatie te redden door een nieuwe kredietovereenkomst te verstrekken.
ABN Amro stelt toekomst GGZ WNB veilig

De overeenkomst start vandaag en duurt tot 1 oktober 2012. Daarbij zijn het vijfjaren businessplan Esperanza 2011-2015 met bijbehorende begroting 2011 en de liquiditeitsprognose 2011-2012 uitgangspunt.

Toekomst

De raad van bestuur en de ondernemingsraad reageren verheugd. “Het is nu aan ons allen om in de komende tijd te laten zien dat GGZ WNB een betrouwbare partner is, die waarmaakt wat ze belooft”, aldus Martin van Rooijen, voorzitter raad van bestuur. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Lees ook:

Collectief ontslag GGZ WNB afgewend
ABN Amro verleent voorlopige steun aan GGZ WNB
GGZ WNB en vakbonden bereiken akkoord

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

3 reacties

 • no-profile-image

  ans gielen

  gratis reclame voor abn amro dat zij nu wel weer gaan financieren nu zeker is dat de ggz het gaat halen? knap he iets ondersteunen dat het goed gaat doen!

 • no-profile-image

  a

  Daar ben ik ook helemaal mee eens wat de abn amro gedaan heeft.men kan niet zonder de GGz instellingen, men heeft zij meer nodig dan men denkt het is toch te gek voor woorden dat een ander moet helpen,ik ben er helemaal blij mee zoals die boven mij eens,alles maar ook alles wordt maar duurder en duurder.en de grote kopstukken die gaan met winst vandoor het is gewoonweg te gek voor woorden dit is niet normaal,wij maar betalen!wij vragen ons af van hoe verder het wordt als maar slimmer en slimmer.zoals die genen die lid zijn geweest van de 2e kamer die krijgen als wachtgeld mee van 75.000 euro op jaar basis meeper jaar en 4 jaar lang,dit moest niet mogen???

 • no-profile-image

  Heel erg mooi van de abn amro
  door dat de bank geholpen heeft want men kan niet zonder ggz instellingen want er komen steeds meer mensen erbij door dat zij geestelijk instorten want de wereld staat helemaal op z'n kop en daar kan heel veel mensen niet tegen, zoals de maatschappij er ziet hard werken en maar bezuinigen kijk svp maar naar de regering er word niets onder handelt het gebeurt allemaal maar zo en alles wat er om ons heen gebeurt kunnen wij voor op draaien.benzinne duurder en energie duurder zoals ik al eerder vertelde neem de voetballers maar eens onder de loep maar nee de arbeiders moeten het maar weer opknappen wij willen best de mensen helpen maarrr en daar worden de mensen gestoord van en zo dat hij of zij opgenomen moet worden.het is een verschrikkele tijd abn amro bedankt

Of registreer u om te kunnen reageren.