Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

KPMG Health samen met Plexus

KPMG neemt alle aandelen van adviesbureau Plexus over. De combinatie claimt marktleider te zijn. "We komen steeds meer partijen tegen die advies willen over complexe veranderingen. Met alleen maar kennis over kosten en risico’s of alleen kennis van de zorg kom je er niet. Door samen te gaan, zijn we wel in staat om langdurige en complexe trajecten te begeleiden", aldus Wouter Bos die leiding blijft geven aan KPMG Health.
KPMG Health samen met Plexus

Erik Jan Vlieger, de managing partner van Plexus, krijgt de leiding over de adviestak van KPMG Health die verder zal gaan onder de naam KPMG Plexus. "We willen het gevoel van een kleinere club overeind houden", aldus Vlieger. De integratie moet op 1 oktober een feit zijn. Het adviesbedrijf zal vanuit twee lokaties werken, Breukelen en Amstelveen. Er komen 65 mensen te werken. In totaal zijn circa 200 medewerkers van KPMG betrokken bij adviezen aan de gezondheidszorg.

Denktank

Marc Berg gaat deel uitmaken van een denktank van KPMG voor internationale opdrachten, het European Healthcare Centre of Excellence. Vier partners van Plexus worden partner bij KPMG. Jaap Maljers verkoopt zijn belang. (Zorgvisie - Eric Bassant)

Lees ook:

Bos ziet Britse oplossingen groei zorguitgaven
Wouter Bos gaat de zorg in
Plexus: marktwerking maakt zorg efficiënter

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Eén reactie

  • no-profile-image

    Anoniem

    Weer eens lekker cashen Jaap en geen verantwoordelijkheid meer voor de toekomst.
    En een belangrijke transfer van Marc Berg. Kan hij zo nu en dan Wouter eens wat influisteren.

Of registreer u om te kunnen reageren.