Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Nyenrodeprijs voor zorgentrepreneurs

Nyenrode Business Universiteit heeft voor de eerste keer de Nyenrode Entrepreneurship prijs uitgereikt aan een team studenten.
Nyenrodeprijs voor zorgentrepreneurs

De prijs is bestemd voor het beste businessplan voor een zorgonderneming.

Toegevoegde waarde

Winnaars zijn Monique Zandbergen (ING), Jan Sweben (VvA) en Gerald Pandry (Medimark). Zij hebben deelgenomen aan de mastercourse Entrepreneurship in Healthcare. "Criteria zijn het vernieuwende van het concept, de toegevoegde waarde, realiteitszin en de daadkracht van de bedenkers", aldus juryvoorzitter Willem Burggraaf. De winnaars zullen worden begeleid bij het uitwerken van hun plan om een lifecycle wellcare centrum op te zetten. Nyenrode is dit jaar begonnen zich meer te profileren op het gebied van ondernemerschap in de zorg. Daartoe is Loek Winter, directeur en eigenaar van de MC Groep, aangetrokken als bijzonder hoogleraar healthcare entrepreneurship. Zijn inauguratie zal waarschijnlijk in het najaar plaatsvinden. (Zorgvisie-Eric Bassant)

Gerelateerde tags

2 reacties

  • no-profile-image

    Danny van Barneveld

    Ik heb een interessante casus m.b.t. zorgondernemerschap die ik zou willen voorleggen aan Loek Winter. Kan dat?

  • no-profile-image

    A.A. van Haaster

    Ik zou het plan graag willen lezen.Kan dat?

Of registreer u om te kunnen reageren.