Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Atrium MC breidt samenwerking met kliniek uit

Atrium Medisch Centrum Parkstad heeft een nieuwe overeenkomst gesloten met het zelfstandig behandelcentrum (ZBC) de Reinaert Kliniek. Met ingang van 2012 is de dienstverlening van het ziekenhuis richting de privékliniek uitgebreid met medicijnverstrekking.
Atrium MC breidt samenwerking met kliniek uit

Al jaren verzorgt Atrium MC het laboratoriumonderzoek, de MRI-scans/röntgenfoto’s en de bloedtransfusies voor de Reinaert Kliniek. Verder fungeert het Heerlense ziekenhuis als achtervang voor de kliniek. Dat is een wettelijke verplichting. Elke privékliniek moet in noodgevallen kunnen terugvallen op een ziekenhuis met alle voorzieningen die in zulke situaties nodig zijn. De ziekenhuisapotheek van Atrium MC levert nu dus ook de medicijnen aan de kliniek, zoals dat voor meerdere instellingen in de regio gedaan wordt. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

Atrium MC heeft lening nieuwbouw binnen
Man twee dagen dood op toilet Atrium MC
David Jongen nieuwe bestuursvoorzitter Atrium MC
Atrium MC breidt uit met iSoft Centrasys

Of registreer u om te kunnen reageren.