Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

ZGT neemt Trombosedienst Almelo over

Ziekenhuisgroep Twente (ZGT) heeft per 1 januari de Stichting Trombosedienst Almelo overgenomen.
ZGT neemt Trombosedienst Almelo over

Het laboratorium van ZGT voert nu de activiteiten uit van zowel Trombosedienst Hengelo als van Trombosedienst Almelo. ZGT schrijft in een persbericht: “Met deze bundeling van de trombosezorg is de continuïteit in de dienstverlening aan trombosepatiënten in de regio optimaal gewaarborgd.”

Integratie

Voor patiënten van de dienst verandert er in eerste instantie niets. De locaties, openingstijden en telefoonnummers van de Trombosedienst blijven gehandhaafd. In de loop van dit jaar zal de dienst geïntegreerd worden in het laboratorium van het ZGT. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

Chirurg ZGT opnieuw onder vuur
Toezicht en bestuur in conflict over aansturing ZGT
Brandveiligheid ziekenhuizen ZGT niet op orde
Kingma: 'Verloskunde MST en ZGT samen'

Of registreer u om te kunnen reageren.