Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Geen carnavalscalamiteiten in ziekenhuizen

Bij ziekenhuizen in het zuiden hebben zich voor zover bekend in de nacht van zondag op maandag geen al te grote aantallen carnavallers gemeld. Veelal ging het om alcoholgebruik in combinatie met valpartijen.
Geen carnavalscalamiteiten in ziekenhuizen

In het Amphia Ziekenhuis Breda/Oosterhout zijn 21 carnavalspatiënten op de spoedeisende hulp in Breda binnengebracht. Bij een handvol ging het om alcoholvergiftiging. Zij konden na enige tijd gewoon weer naar huis. De rest betrof vooral alcoholproblemen in combinatie met valpartijen en vechtpartijtjes. (ANP)

Lees ook:

Ziekenhuizen beter voorbereid op vergrijzing
Ongedierte plaagt ziekenhuizen

Annelies Vermeulen

Of registreer u om te kunnen reageren.