Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Zeeuwse ondernemer wil investeren in ADRZ

Investeerder Henk van Koeveringe wil een Zeeuws ziekenhuis bouwen. Dat idee zit volgens de lokale krant PZC achter de zogeheten commanditaire vennootschap Ziekenhuis Zeeland, een initiatief van de ondernemer die bekend is van het recreatiebedrijf Roompot Vakanties.
Zeeuwse ondernemer wil investeren in ADRZ

De Zeeland Invest Beheer van Koeveringe is volgens de PZC de drijvende kracht achter de vennootschap. Het komt er op neer dat iedereen, via die CV, een bedrag kan investeren in de nieuwbouw van het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis. De CV-constructie is bekend uit de scheepvaart, maar kan ook voor de bouw van het ziekenhuis ingezet worden. Het ADRZ heeft zelf niet genoeg geld om de nieuwbouw te bekostigen. Met de nieuwbouw is een totale investering gemoeid van naar schatting 45 miljoen euro. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

ADRZ stelt twee nieuwe toezichthouders aan
Operatiekamers ADRZ weer geopend
ADRZ bezuinigt op personeelsbestand
Operatiekamers ADRZ weer geopend

Of registreer u om te kunnen reageren.