Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

WWZ-Mariënstaete-Valent voortaan Marente

Zorgorganisatie WWZ-Mariënstaete-Valent (WMV) heeft afgelopen vrijdag haar nieuwe naam Marente gepresenteerd.
WWZ-Mariënstaete-Valent voortaan Marente

De nieuwe naam betekent een bezegeling van de nieuwe persoonlijke weg die de zorgorganisatie is ingeslagen. Het bestuur is er blij mee: 'Marente is een persoonlijke naam, die past bij de ambitie van onze zorgorganisatie om hoogstpersoonlijke zorg te bieden', zegt Erna van der Pers, voorzitter van de raad van bestuur van Marente. 'Dat vraagt om meer dan professionele zorg.'

Tulpen

Op alle locaties werden medewerkers, vrijwilligers en bewoners in het zonnetje gezet en ontvingen een verrassing. Zo ontvingen bewoners een bos oranje Marentetulpen; een eigen tulp die naar de zorgorganisatie is vernoemd. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

lees meer:

Anke Meijs voorzitter toezicht WWZ-Mariënstaete-Valent
Rik Boswerger aangesteld als bestuurder WWZ-Mariënstaete-Valent
Aanstelling bestuursvoorzitter WWZ/Mariënstaete/Valent omstreden

Of registreer u om te kunnen reageren.