Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Ronald van Hees nieuwe CFO van CZ

Ronald van Hees (50 jaar) is op 1 april jongstleden als financieel directeur in dienst getreden bij zorgverzekeraar CZ. Dat meldt Zorgverzekeraars Nederland. Van Hees volgt Jacques Koenen op die afscheid heeft genomen van CZ.
Ronald van Hees nieuwe CFO van CZ

Ronald van Hees heeft ruime ervaring in de verzekeringswereld. Als adviseur was hij onder andere werkzaam bij Eureko (Achmea) en Zwitserleven. Ook bij CZ is Van Hees geen onbekende. De afgelopen twee jaar was hij als financieel consultant al betrokken bij de divisie Financiën. Door zijn veelzijdige kennis en ervaring op het gebied van financiën en beleggingen is de raad van bestuur van CZ ervan overtuigd dat hij op een uitstekende manier invulling zal geven aan de functie van financieel directeur. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer

CZ-topman Wim van der Meeren vicevoorzitter ZN
CZ stuurt patiënten met wachtlijsten
CZ en Laurentius Ziekenhuis willen contract verlengen
CZ verliest klanten aan 'prijsvechters'

Of registreer u om te kunnen reageren.