Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Eerste certificaten Zorgvisie Academy

Zorgvisie Academy, een samenwerkingsverband van Zorgvisie en Nyenrode Business Universiteit, heeft deze week de eerste certificaten uitgereikt aan de deelnemers van de masterclass Financieel Management in de Zorg.
Eerste certificaten Zorgvisie Academy
Foto: Ton Kastermans

Zorgvisie Academy is ontwikkeld voor zorgmanagers die een belangrijke rol vervullen bij de realisatie van de strategische doelstellingen in hun organisatie. Met executive leergangen, masterclasses en colleges helpen sprekers vanuit Nyenrode Business Universiteit en Zorgvisie zorgorganisaties verder te ontwikkelen, te innoveren en te groeien.

Foto

 • Eerste certificaten Zorgvisie Academy
  Foto: Ton Kastermans
 • Eerste certificaten Zorgvisie Academy
  Foto: Ton Kastermans
 • Eerste certificaten Zorgvisie Academy
  Foto: Ton Kastermans
 • Eerste certificaten Zorgvisie Academy
  Foto: Ton Kastermans

Zorgvisie

Of registreer u om te kunnen reageren.