Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Congres: MIC2007: Zorg & ICT. Tussen kunst en kunde

Het thema van MIC2007 is: Zorg & ICT: Tussen Kunst en KundeIn ICT en zorg ligt de uitdaging om de kunstmatige kijk op de werkelijkheid die ICT is, op een kundige wijze ten dienste te stellen van de zorg.
ICT op zich, een computer, een programma, doet niets voor patiënt of onderzoek. Het vraagt kunde om deze middelen op een effectieve en efficiënte wijze ten dienst te stellen van de zorg.
Omdat ICT in de zorg al een zeker volwassenheidsniveau bereikt heeft, wordt tijdens MIC2007 vooral gekeken naar de meerwaarde die ICT voor de zorg heeft. Aan de ene kant wordt gekeken naar dat middel, dat steeds intelligenter wordt gemaakt en aan de andere kant naar de toepassing ervan, waarmee steeds intelligenter wordt omgegaan.

Administrator

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.