Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Congres: Recente ontwikkelingen in de eerstelijn

Op vrijdag 16 november 2007 organiseren het Julius Centrum en bureau Raedelijn het congres ‘Recente ontwikkelingen in de eerste lijn’.

Congres
Bent u benieuwd naar de meest recente ontwikkelingen in de eerste lijn? En wat bijvoorbeeld de gevolgen zijn voor hoe u uw organisatie inricht en financiert? Maar ook wat zal helpen om hier in de praktijk meer profijt van te hebben? Zet dan 16 november 2007 van 9.00 tot 16.00 uur in uw agenda! Deze dag organiseren het Julius Centrum en bureau Raedelijn het congres ‘Recente ontwikkelingen in de eerste lijn’. Tijdens dit congres worden 5 voorbeelden gegeven van recente ontwikkelingen in de eerste lijn en deze worden beoordeeld door een vakkundige jury.

Programma
Prof. dr. Guus Schrijvers, Julius Centrum, zal het programma starten met een korte lezing over de recente ontwikkelingen in de eerste lijn. Vervolgens zal Rob van Damme MD MA, directeur Stichting Leidsche Rijn Julius Gezondheidscentra, aangeven wat deze ontwikkelingen in de praktijk betekenen.
Na de twee lezingen volgen vier voorbeelden, voorgeselecteerd door een deskundige jury, en één voorbeeld dat via het Open Podium binnenkomt. De eerste vier projecten worden van tevoren geselecteerd en hebben de volgende thema’s: E-health, Gezondheidsbevordering, eerstelijns GGZ, experiment, bijvoorbeeld arbocuratieve samenwerking.
Uit de vijf voorbeelden wordt, zowel door de jury als door het publiek, een winnaar gekozen. Hierover wordt gediscussieerd met zowel jury als publiek.

Doelgroep
Wij hopen trekkers, vernieuwers, managers, directeuren van en onder eerstelijnszorgverleners in Midden-Nederland te mogen begroeten. Geïnteresseerden buiten deze doelgroep zijn uiteraard ook welkom.

Locatie
Graag begroeten wij u bij de Roze collegezaal van het Universitair Medisch Centrum (UMC) te Utrecht.

De kosten zijn € 235,- (met machtiging) / € 240,- (met factuur). Dit bedrag is inclusief lunch.

Administrator

Of registreer u om te kunnen reageren.