Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Wie zijn de G27?

In de G27 werken 27 (middel)grote steden samen in het kader van het Grotestedenbeleid. De missie van de G27 is versterking en innovatie van het stedelijk bestuur. In dit platform werken de 27 steden samen om hun belangen te behartigen, kennis en ideeën te delen, ervaringen uit te wisselen, gezamenlijke problemen te analyseren en innovatieve oplossingen te ontwikkelen.

In de G27 zitten: Alkmaar, Almelo, Amersfoort, Arnhem, Breda, Deventer, Dordrecht, Eindhoven, Emmen, Enschede, Groningen, Haarlem, Heerlen, Helmond, Hengelo, ’s-Hertogenbosch, Leeuwarden, Leiden, Lelystad, Maastricht, Nijmegen, Schiedam, Sittard-Geleen, Tilburg, Venlo, Zaanstad, Zwolle.

Meer informatie: www.g27.nl

Administrator

Of registreer u om te kunnen reageren.