Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Reactie Bert Bisschop

Het CDA en de VVD kunnen dan wel vinden dat het spotje veel te ver gaat. Eigenlijk bedoelen ze te zeggen dat zij geen verantwoordelijkheid willen nemen voor hetgeen ze met de 'zorg' gedaan hebben. De ouderen en langdurig en chronisch zieken betalen het gelag. Dat juist een partij, met de C van Christelijk, aan een dergelijk beleid heeft meegewerkt is onbegrijpelijk. De VVD met als stokpaardje 'marktwerking' is blind voor de ellende die zij daarmee op tal van terreinen heeft achtergelaten.
Nee het spotje gaat niet te ver. Het geeft een beeld van het gevoel van vele ouderen die zich ook op de meest intieme momenten aan vreemde handen en ogen moet overgeven.

Administrator

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.