Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Toezicht - Jacques Gerards

Directeur van de Nederlandse Vereniging van Toezichthouders in Zorginstellingen (NVTZ).
Toezicht - Jacques Gerards

heeft in zijn twintig jaar als toezichthouder de professionalisering van het metier van het begin af aan meegemaakt. De directeur van de Nederlandse Vereniging van Toezichthouders in Zorginstellingen (NVTZ) reageerde in 1988 op een advertentie. "Dat was indertijd een ongewone wijze om een toezichthouder te werven. Het toezichthouderschap was toen nog iets voor het old boys network. Mede dankzij de inzet van de NVTZ is de functie van toezichthouder steviger neergezet. Wij zijn ons onafhankelijker van het bestuur gaan opstellen en we zijn ons bewuster geworden van de werkgeversrol."

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    Henny Koot

    Ik zou graag in contact willen komen met Jacques Gerards.06 52473875

Of registreer u om te kunnen reageren.