Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Toezicht - Loek Hermans

Voorzitter van de raad van commissarissen van Meavita, van de raad van toezicht van Revalidatie Friesland en tot voor kort van Alysis Zorggroep.
Toezicht - Loek Hermans

is voorzitter van de raad van commissarissen van Meavita, van de raad van toezicht van Revalidatie Friesland en tot voor kort van Alysis Zorggroep. Begin juni nam hij daar na vijfeneenhalf jaar afscheid vanwege zijn nieuwe functie als bestuursvoorzitter van de Stichting Katholieke Universiteit Nijmegen, waaronder het Radboudziekenhuis valt. "Toezicht houden bij Meavita vergt nu extra alertheid en heel veel tijd. De thuiszorg staat voor grote dilemma's. Zet je minder mensen in, dan heb je minder productie en lopen de baten terug."

Administrator

Of registreer u om te kunnen reageren.