Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Toezicht: Arend Jan Heerma van Voss

Toezicht houden in de ggz doe je omdat je affiniteit hebt met psychiatrische zorg.
Toezicht: Arend Jan Heerma van Voss

Niet zoals een toezichthouder bij ons, een aantal jaren geleden. Die had vooral affiniteit met het vacatiegeld. Dat liep dus uit op een crisis, toen ben ik nog een tijdje het enige bestuurslid geweest. Ook een boeiende ervaring. Een toezichthouder in de ggz moet het belang van de individuele levens die, vaak heel lang, van de instelling afhankelijk zijn, voorop stellen. Micro is belangrijker dan macro, al beslissen de cijfers over het voortbestaan. Deze branche is echt iets anders dan bijvoorbeeld cosmetica verkopen."

Administrator

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.