Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Toezicht: Erry Stoové

Bestuurder van de Sociale Verzekeringsbank en toezichthouder bij de Rijnland Zorggroep en De Hartekamp Groep.
Toezicht: Erry Stoové

bestuurder van de Sociale Verzekeringsbank en toezichthouder bij de Rijnland Zorggroep en De Hartekamp Groep, zit 'op het knooppunt van de zorg voor kwetsbare burgers'. "Uitermate boeiend", vindt hij. "De tijd is voorbij dat de raad van toezicht vier keer per jaar bijeenkomt en de bestuurders aanhoort. De toezichthouder heeft een verbindende rol. Zonodig ook in het gaande houden van een verstandige dialoog met cliëntenraden en ondernemingsraden. En al functioneert de raad van toezicht met de bestuurders in een sfeer van vertrouwen, uiteindelijk ben je ook wel hun baas/werkgever."

Administrator

Of registreer u om te kunnen reageren.