Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

‘Fiscusproof’ subsidies ingekaderd in de zorgorganisatie.

Resultaat: Structureel substantieel extra middelen op personeelsniveau Zorgorganisaties kunnen beter gebruik maken van overheidsstimuleringsmaatregelen op fiscaal en sociale zekerheid gebied. Medewerkers dragen ''verborgen'' subsidiemiddelen met zich mee. Opleiden op budgetneutraal niveau is mogelijk.

UMCG past slimme tools en procedures toe die samen met adviesbureaus zijn opgezet. Voordelen: juiste managementinformatie, ‘fiscusproof’, structurele inbedding, efficiënter en effectiever opleidingen inkopen, grip op verzuimkosten en niet meer betalen dan nodig is.
UMCG & Musicare Subsidie Advies BV / Freije Subsidie Advies Bureau BV

Lees ook:

Brochure BestPractice Zorg Welzijn Wonen 2009

Administrator

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.